Zítra přivítáme Hradec.

V posledním kole základní části přivítáme Hradec.

ČÍST DÁLE

3. 2. 2023

Preview: NH Ostrava vs Královští Sokoli.

Kolo: 22.

Datum: 4.2.2023, v 18: 00

 

V posledním kole základní části přijíždí do Ostravy celek z Hradce Králové. Ačkoliv se jedná o poslední celek tabulky, tak rozhodně není radno tento tým podceňovat. Sokoli se v posledních měsících potýkali s řádnou marodkou, což se mělo za fakt, že se krčí na posledním místě tabulky. A bude čekat boj ve skupině A2.

Ostravané po zápase na Slávii sice stále okupují 8. příčku v tabulce, ale stále ještě nemají úplně jistou do A1. Aby se jim po letech strádání tento čin povedl, tak stačí jediné. Porazit svého soka z Třebeše. 

K tomu aby se to domácím hráčům povedlo bude také zapotřebí masivní podpora domácích fanoušků, kteří vždy dokázali hráčům vytvořit skvělou kulisu. Domácí fanoušci již v této sezóně několikrát ukázali, že dokáží být tím pomyslným 6. hráčem.. Následně po zápase proběhně již zmiňované setkání s hráči, kde mohou s hráči společně oslavit postup do A1. V odkazu níže se na tuto akci přihlasit.

 

Z tábora soupeře:

Východočeši letos od začátku sezóny nemohou chytit ten správný rytmus a udělat větší šňůru vítězství. Za celou základní část byli schopni nasbírat pouze 4 výhry. Kádr kouče Peterky tak musel dostát změn. Do kádru v průběhu ročníku přišel Autrey, Solevič nebo Prskalo. Sokoli se v posledních měsících také potýkali s velkou marodkou, což se ukázalo jako velký problém a i to se dá pokládat za příčinu špatných výsledků. Zatím zřejmě nejceněnější skalp mají na svém kontě po výhře nad Válečníky z Děčína. Tým je směsicí hráčů původem převážně z Balkánu a také české ekipy hráčů, jenž se snaží předvádět kvalitní basketbal. 

 

Saša Jankovič před zápasem: " Zítra nás čeká Hradec. Víme,o co hrajeme a tak úkol zní jasně: Vyhrát!"

Maťo Majerčák před zápasem: " Všichni víme, jaký důležitý zápas nás čeká proti Hradci. Jde nám o postup do A1 a to znamená jediné= nechat na hřišti všechno a budeme o to bojovat do poslední vteřiny. Věřím, že týmovým výkonem a bojovností budeme úspěšní a vybojujeme si tak postup do A1.

 

 

Pozvánka: https://bit.ly/3Hzyioq

Setkání s hráči:  bit.ly/setkánífans

TVCOM: https://bit.ly/3RwUnst

NÁSLEDUJÍCÍ ZÁPAS

01

den

03

hodiny

34

minut

18

vteřin

vs.

30. 3. 2024 17:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 11. kolo - Skupina A2

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

81:64

20:2741:4660:54

27. 3. 2024 17:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 10. kolo - Skupina A2

AKTUÁLNÍ POZICE V TABULCE

2. MÍSTO

Skupina A213 VÝHER / 19 PROHER (40.6 %)