Základní část zakončíme zápasem proti Slunetě.

Ve středu je na programu poslední kolo základní části.

ČÍST DÁLE

28. 1. 2020

Preview: NH Ostrava vs Sluneta Ústí nad Labem

Datum: 29.1.2020, 17:30

Kolo: 22.

 

Základní část zakončí Ostravští zápasem se Slunetou Ústí nad Labem. Hosté se po celou dobu základní části prezentují sympatickou hrou, kterou si potvrdili účast ve skupině A1. Prozatím si drží v tabulce 6. místo s bilancí 12:9. 

V prvním vzájemném zápase této sezóny si sice Severočeši připsali výhru 107:100, ale ta se rodila až v druhém prodloužení. V tom již svěřenci trenéra Bálinta nemohli počítat s Newkirkem, Holsym, Svobodou a Petrem Bohačíkem. Prodloužení tedy museli odehrát mladíci, kteří i přes srdnatý výkon nestačili na svého soka. Za svůj výkon se však stydět nemusí.

Z tábora soupeře:

Tým od řeky Labe se rád pyšní kvalitním a ustáleným kádrem. Před touto sezónou do něj přišel například Lukáš Bažant, který ještě v loňském roce hrál za náš tým. V týmu kouče Pišteckého se hlavně spoléhají na oporu v podobě Pavla Houšky, kvalitní bodový příděl Ladislava Pecky či hbitého křídla Svejcara. 

Dirigentskou taktovku má na starosti většinou duo Brown - Šotnar.  Dále v týmu můžeme vidět také nadějné mladíky Maděru, Karlovského či Johana Haiblíka. Všichni tito mladíci mají za sebou zápas s Nymburkem, který sice jasně prohráli, ale kouč Pištecký jim dal větší minutáž než je obvyklé. A tito mladíci poznali na vlastní kůži, kde mají ještě rezervy. 

Zápas můžete sledovat na TVCOM. Partnerem zápasu je tentokrát KAR Group. 

 

Juraj Páleník před zápasem: "Musíme se poučit z posledního zápasu v Hradci Králové a hodit ho za hlavu. V Ústí jsme odehráli jeden z našich nejvydařenějších zápasů této sezony, na co by jsme rádi před domácími fanoušky navázali. Favoritem je sice Sluneta, my ji však chceme určitě překvapit"

TVCOM: http://bit.ly/nhustitvcom1

 

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

75:95

21:2038:3954:66

6. 4. 2024 18:00

SH Gymnázia Olomouc - Olomouc, 12. kolo - Skupina A2

AKTUÁLNÍ POZICE V TABULCE

1. MÍSTO

Skupina A215 VÝHER / 19 PROHER (44.1 %)