Ve středu vyrážíme na Slunetu.

ČÍST DÁLE

20. 9. 2021

Preview: Sluneta Ústí nad Labem: NH Ostrava

Kolo: 2

Datum: 22.9.2021

Ve středu je na programu druhé kolo nového ročníku KNBL. Ostravské basketbalisty čeká opět cesta na druhý konec republiky. Tentokrát jim soupeřem bude ústecká Sluneta. 

Ta vstoupila do nového ročníku porážkou od Hradce Králové, a to i navzdory 21 ztrátám celku kouče Peterky. Jeho hráči si tak z horké půdy odvezli cenné vítězství v poměru 72:64. Nejlepším střelcem hostů byl s 23 body Pešakovič, který tým z Hradce Králové posílil před touto sezónou. Domácí držel ve hře Autrey (21 bodů).

 

To Ostravané si v sobotu přivezli výhru z Děčína. V zápase byli po celou dobu lepší a zvládli také dramatickou koncovku. Hosty výborně dirigoval jejich nejlepší střelec Ubilla. Zdatně mu sekundovalo duo Radukič - Bohačík. Z daleké cesty si tak vezou cenné body. Domácí bodově držel Matěj Svoboda (28 bodů).

Pro mladého kouče Adama Cholevu to tak byla úspěšná premiéra v pozici hlavního trenéra. 

Středeční zápas můžete sledovat na TVCOM v odkazu níže.


 

Martin Nábělek před zápasem: “ Ve středu nás čeká opět výjezd na druhou stranu republiky, tentokrát do Ústí nad Labem. Sluneta v prvním kole zaváhala s Hradcem Králové, což se bude urcitě snažit odčinit v duelu s námi. Pokud chceme pomýšlet na výhru, musíme být v první řadě opět nohama na zemi a nenechat se uchlácholit vyloupením Děčína.  Dále je třeba ubránit jejich stěžejní hráče a v neposlední řadě určovat tempo hry a nenechat si ho diktovat. Věřím, že si jedeme pro vítězství.”

 

Asistent trenéra Saša Jankovič: "Po náročném zápase v Děčíně nás zase čeká těžký zápas proti kvalitnímu týmu Ústí, které na domácí půdě už zaváhalo a bude mít extra motivaci proti nám. Po výhře v Děčíně vládne v kabině výborná nálada. Všichni hráči jsou zdraví, motivovaní a jdeme se porvat o další vítězství."

 

TVCOM: https://bit.ly/ustitvcom1

#tojebasketbal

#KooperativaNBL

#SLUvsOVA

 

NÁSLEDUJÍCÍ ZÁPAS

01

den

22

hodin

32

minut

23

vteřin

vs.

30. 3. 2024 17:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 11. kolo - Skupina A2

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

81:64

20:2741:4660:54

27. 3. 2024 17:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 10. kolo - Skupina A2

AKTUÁLNÍ POZICE V TABULCE

2. MÍSTO

Skupina A213 VÝHER / 19 PROHER (40.6 %)