Sezóna pro nás končí porážkou v poslední vteřině.

USK postupuje do play off.

ČÍST DÁLE

13. 4. 2022

Review: NH Ostrava vs USK Praha: 89:91

Kolo: 2. předkola play off

 

V pondělí se téměř do posledního místa zaplněný Tatran  oblékl do bíla, aby pomohl domácím hráčům vyrovnat sérii před kola play off s USK Praha.

Nástup do zápasu měli lepší domácí a skoro po celý zápas si udržovali mírný náskok. Výbornou partii sehrál jak Ubilla, tak také Vann, autor 30 bodů. 

Hosty držel ve hře především Mangas, hráč jenž měl v závěru zápasu poslední slovo. Ale nepředbíhejme. 

Jak zápas plynul, tak si domácí v jeho průběhu dokázali vypracovat až 10ti bodové vedení. Želbohu pro všechny ostravské příznivce ho nedokázali udržet a v napínavé koncovce nakonec padli.  Od stavu 80:70 přišla černá série domácích bez koše a toho hosté začali využívat. Šli přes svého soka a bylo nad slunce jasné, že koncovka bude více než zajímavá. Po dvou minutých TH Macháče se v závěru dostali domácí díky Vannovi do tenkého vedení. Do konce utkání však zbývaly ještě 2 vteřiny. Hosté si vzali time-out a měli poslední útok zápasu. Odpovědnost vzal do svých rukou Mangas a trefil neskutečně dlouhou trojku a poslal tím USK do play off. Domácím bohužel zůstali jen oči pro pláč a na tolik vytoužené play off si minimálně další rok ještě budou muset počkat. 

Závěrem je ještě dobré zmínit fantastickou kulisu, která neskutečně táhla domácí svěřence celý zápas.  Další basketbalové dění je na programu na přelomu září/října, kdy se přihlásíme na startu sezóny 2022/2023.

 

TK: https://bit.ly/ohlasynhusk2

Foto: https://bit.ly/fotounhusk

Stats: https://bit.ly/statsnhusk

 

NÁSLEDUJÍCÍ ZÁPAS

01

den

01

hodina

57

minut

20

vteřin

vs.

26. 4. 2024 18:00

Víceúčelová hala Opava - Opava, 5. kolo - Čtvrtfinále

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

100:93

0:00:00:0

23. 4. 2024 18:00

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 4. kolo - Čtvrtfinále