Do Pardubic s odhodláním porvat se o výsledek!

Ve středu náš čeká zápas na v Pardubicích.

ČÍST DÁLE

8. 10. 2019

Preview: BK JIP Pardubice: NH Ostrava

Kolo: 2

Datum: 9.10.2019

Vzájemná bilance z loňské sezóny: 1:1

 

Již zítra odehrají ostravští basketbalisté první venkovní zápas v této sezóně. Tentokrát zavítají na palubovku Pardubic.  Celek z města perníků a dostihových závodů vstoupil do této sezóny stejně jako NH porážkou. 

Východočeský celek se musel sklonit před mistrovským Nymburkem, který mu hned na začátek sezóny připravil vysokou porážku v poměru 52:88.  O nic lepší nebyl ani ostravský celek, který v domácím prostředí utrpěl porážku od USK 78:100. Poločas byl ještě vyrovnaný,ale špatný vstup do druhého poločasu v kombinaci s nedůsledností a malou bojovností na obranné polovině vyústil ve výsledný bodový rozdíl. Kouč ostravských nemohl počítat s trojicí hráčů (Nábělek, Havlík, Choleva) a v úzké rotaci to bylo znát. Hosté měli střeleckou oporu především v Maricovi s Proletou. U domácích se nejlépe dařilo Newkirkovi s 18 body. 

Zápas začíná v 17:30 a sledovat ho můžete na TVCOM. 

Jan Koloničný před zápasem:  "Jedeme na půdu kvalitních Pardubic, které také touží po první výhře v této sezóně. Pokud budeme celých 40 minut koncentrovaní v útoku a v obraně, máme šanci na úspěch. Budeme se rvát!" 

TVCOM:  http://bit.ly/pceovatvcom

#PCEvsOVA

 

Z tábora soupeře: 

Pardubice před touto sezónou nejen posilovali kádr ale došlo také k obměně v realizačním týmu. Na lavičce skončilo duo Senders - Bartošek a nahradila jej dvojice Scalabroni - Konvalinka. Hráčský kádr pak vystužil zejména reprezentant Tomáš Vyoral a také Prokop Slanina. V týmu najdeme jen jednoho cizince v podobě Ozrena Pavloviče. 

 

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

75:95

21:2038:3954:66

6. 4. 2024 18:00

SH Gymnázia Olomouc - Olomouc, 12. kolo - Skupina A2

AKTUÁLNÍ POZICE V TABULCE

1. MÍSTO

Skupina A215 VÝHER / 19 PROHER (44.1 %)