V sobotu dorazí Svitavy.

V 9. kole přivítáme Tury.

ČÍST DÁLE

16. 11. 2017

Preview: NH Ostrava: Dekstone Tuři Svitavy

Datum: 18. 11. 2017, 17:30

Kolo: 9.

Vzájemná bilance: http://bit.ly/2hDz38e

 

 

Po třech venkovních zápasech se opět ukážeme doma v zápase se Svitavami.  Hosté v minulém kole doma s přehledem porazili Jindřichův Hradec  89:71. Nejleším střelcem byl Pavel Slezák s 22 body .

Celek kouče Růžičky před touto sezónou posílil o Luboše Striu, Pavloviče a také Garreta Kerra, kterého naši fanoušci dobře znají. Před dvěma lety zde odvedl velice dobré služby.  Z loňského kádru pak zůstali Marko, Smithson, Teplý, Jelínek nebo Roseboro. Ten však ještě v minulém kole nenastoupil a není jisté, zda naskočí již v sobotu. Tým, který má letos velké ambice a prozatím drží 6. příčku s bilancí 4:4.

 

Náš tým si po nepovedeném sobotním utkání s Olomouckem spravil chuť a ve středu porazil v pohárovém utkání VSK VŠB Ostrava 85:61. Do zápasu zasáhli všichni hráči a trenér Medvecký tak mohl dá větší minutáž i hráčům, kteří toho v lize zatím moc neodehráli.  Naším nejlepším střelcem byl Evan Payne, který vsítil 21 bodů a opět ukázal, že jeho angažováním bylo správným tahem. V sobotu se poprvé představí i našim domácím fanouškům. Ti si opět mohou zarezervovat lístek na tento zápas z pohodlí vlastního domova. Stačí kliknout na odkaz, která je níže.

Zápas začíná v tradičním čase a potencionální výhra by nám velmi pomohla.

 

Kouč Medvecký po zápase s Olomouckem:  „ Gratuluji Olomoucku k vítězství. My jsme sem přijeli vyhrát, ale domácí nás vycvičili, co se týče nasazení v obraně, kdy my jsme byli v prvním poločase tristní a trapní a domácí si s námi dělali, co chtěli. Nebyli jsme schopni pokrýt pick and roll Močnik – Mitchell. V poločase jsem řekl dvě věci: Buď po nich budu řvát a kopat do dveří nebo jim to vysvětlím, že s tímto výkonem nejsme schopni uspět. Ve druhém poločase jsme začali běhat, dali nějaké trojky a zápas dovedli do plichty. Za to klobouk dolů. Ale pokud budeme začínat tak jako dnes, kdy Olomoucko bylo v laufu a dávalo si trojky, kdo chtěl. Takto ne a v pondělí si na videu ukážeme, co bylo špatně. 53 bodů v poločase je katastrofa a tam nás to stálo zápas. Pochodový basketbal my nemůžeme hrát.“

 

 

TVCOM: http://bit.ly/2yLCLjl

FB: http://bit.ly/2A3oiUu

Lístky: bit.ly/nhbasket_predprodej

#OVAvsSVI

 

 

NÁSLEDUJÍCÍ ZÁPAS

01

den

03

hodiny

58

minut

18

vteřin

vs.

30. 3. 2024 17:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 11. kolo - Skupina A2

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

81:64

20:2741:4660:54

27. 3. 2024 17:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 10. kolo - Skupina A2

AKTUÁLNÍ POZICE V TABULCE

2. MÍSTO

Skupina A213 VÝHER / 19 PROHER (40.6 %)