V pátek přijede mistr z Nymburka.

V pátém kole poháru se utkáme s Nymburkem.

ČÍST DÁLE

11. 1. 2018

Preview: NH Ostrava: ČEZ Basketball Nymburk

Kolo: 5.

 

Netradičně v pátek se v naší hale Tatran odehraje páté kolo Českého poháru. Naším soupeřem bude ten z nejtěžších. Skoro po měsíci se opět utkáme s mistrovským Nymburkem. Před tímto kolem jsme odehráli v listopadu tzv. městské derby s VŠB a tento zápas jsme zvládli v poměru 85:61. Náš páteční soupeř si poradil s Přeloučem 136:55.

 V prosincovém střetnutí jsme s několikanásobným mistrem KNBL vydrželi držet krok pouze úvodních 10 minut. Poté nám soupeř ukázal své kvality a přehrál nás rozdílem několika tříd. Konečný výsledek se nakonec zastavil na stavu 66:130. U hostů odehrál výborný zápas jejich ústřední rozehrávač Ray. Nastřílel 30 bodů a po hřišti doslova létal. V našem dresu se nejvíce bodově dařilo Stojačičovi, který nasázel 14 bodů. Na hřiště se postupně dostali i hráči z lavičky a opět měli možnost zjistit, jaký je střet s tou největší tuzemskou kvalitou.

Stejnou možnost budou mít zřejmě i v pátek. Favorit zápasu je jasný a tak se fanoušci mohou těšit na to, že v krátkém sledu opět uvidí ty největší hvězdy, které momentálně běhají po tuzemských a evropských palubovkách.   Český pohár se hraje na dva zápasy a tak odveta se odehraje 29.1. v Nymburce.

Na tento zápas si opět budete moct koupit lístek online. Stačí kliknout na odkaz co je níže. Partnerem zápasu je tentokrát Chodura – Beskydské uzeniny. Proto opět nevyhazujte lístek ze zápasu a poslouchejte pozorně moderátora v poločase.

Začínáme v 17: 30. Hned po našem zápasu s Nymburkem se odehraje zápas ŽBL mezi SBŠ Ostrava a ZVVZ USK Praha, takže rozhodně nikam nechoďte.  

 

Lístek online:  bit.ly/nhbasket_predprodej

FB: http://bit.ly/2mhaV9D

 

#OVAvsNYM

NÁSLEDUJÍCÍ ZÁPAS

01

den

01

hodina

38

minut

42

vteřin

vs.

26. 4. 2024 18:00

Víceúčelová hala Opava - Opava, 5. kolo - Čtvrtfinále

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

100:93

0:00:00:0

23. 4. 2024 18:00

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 4. kolo - Čtvrtfinále